نشست تخصصی ملی حکمرانی سرزمینی خلیج گرگان

دکتر مهدی ذوالفقاری دبیر کارگروه خلیج گرگان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان روز شنبه در نشست تخصصی ملی حکمرانی سرزمینی خلیج گرگان (الزامات، چالش‌ها و فرصت‌ها) اظهار کرد: لایروبی خلیج گرگان امری مهم و ضروری بود و همت دولت سیزدهم در اجرای این پروژه قابل تقدیر است. وی ادامه داد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خواستار آن است که احیای خلیج گرگان را با نگاه حکمرانی سرزمینی به عنوان یک الگو به کشور معرفی کند و در این مسیر دستگاه‌های اجرایی دیگر را هم پای کار می‌آورد.

دکتر بهاره حیدری عضو هیات علمی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران که مهمان مجازی این نشست تخصصی بود به موضوع حکمرانی چالش‌ها و فرصت‌های حمکرانی محلی آب پرداخت و اعتمادسازی جوامع محلی را برای تحقق این هدف ضروری دانست. وی خواستار توقف برداشت‌های بی‌رویه آب در حوزه کشاورزی شد و اظهار داشت: همراهی مردم نیاز به اعتمادسازی جوامع محلی دارد و به عنوان نمونه احیای دریاچه ارومیه به دلیل عدم اعتمادسازی جوامع محلی با شکست مواجه شد.

تاریخ ارسال خبر :   26 آذر 1402 - 09:57
 تعداد بازدید :   58